Върховният комисар на ООН по правата на човека разкритикува нападението на Русия

...
Върховният комисар на ООН по правата на човека разкритикува нападението на Русия
Коментари Харесай

ООН на пожар разкри огромна заплаха за света

Върховният комисар на ООН по правата на индивида разкритикува нападението на Русия против Украйна, като предизвести за " голямо влияние " върху правата на милиони хора и предизвести, че повишените равнища на нуклеарна опасност демонстрират, че цялото човечество е изложено на риск.

В речта си пред Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида в Женева Мишел Бачелет предизвести, че пълномащабното навлизане на Русия в Украйна, почнало преди седмица,  " оказва голямо влияние върху човешките права на милиони хора в цяла Украйна ".

" Повишените равнища на опасност от нуклеарни оръжия акцентират сериозността на рисковете за цялото човечество ", добави тя.

Коментарите ѝ по време на незабавния спор на Съвета по отношение на спора в Украйна бяха направени по отношение на разпореждането на съветския президент Владимир Путин подреди нуклеарните сили на Русия да бъдат приведени в положение на нараснала подготвеност.

Москва разполага с най-големия в света боеприпас от нуклеарни оръжия и голям склад с балистични ракети, които са гръбнакът на силите за въздържане на страната, информира БГНЕС
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР